lauantai 18. helmikuuta 2012

moi oon sit tommi

riku, välillä sun itserakkaus paistaa nii paljon että edes vahvimmat ray banit ei auta. mut joo. kyl mäki tykkään susta !!!!!

musta tuntuu että oli virhe lähtee haastamaan ihmisiä kertomaan tälläsiä asioita, koska tottakai minä, tommi, kerron teille mistä mä saan mielihyvää ja mistä mä tykkään.






herkut. ihan perus herkut. kyllähän nyt kaikki herkuista tykkäävät. sipsit, karkit, limsat, suklaat yms. mitä ois elämä ilman mitään näitä syntisiä asioita. en nyt sanois että kaikki herkkuja syövät. tottakai on ihmisiä ketkä nyt aattelee että "hyi v*ttu emmä voi syödä/ juoda mitää tällästä koska musta tulee läski mursu". joo, no se on teidän oma ongelma siinävaiheessa, mutta annan neuvon; antakaa mennä vaa.



seksi. seksistä nauttii varmaan jokainen. okei, no jos satut olemaan aseksuaali tai että sulla ei vaan niitä seksihaluja ole nii that's fine. mutta kyllä mä uskon että jokainen ihminen on jollain tai omalla tavalla seksuaalinen jossain määrin. itse henk.koht nautin siitä että saa olla lähellä (näin ihanasti sanottuna) sekä olla intiimisti sellaisen ihmisen kanssa kenestä oikeesti välittää sekä kenen kanssa haluaa olla. okei, nuoruudessa tottakai on vaiheita (miksei vanhempana tai koko elämänsä ajan) että ei pysty/halua sitoutua mutta haluaa nauttia seksuaalisuudestaan monen ihmisen kanssa tai sitten yhden tietyn kanssa juuri ilman sitä sitoutumista. myöskin lisämaustetta seksiin tuo fetissit. itse henkilökohtaisesti mulla ei ole mitään erikoisia fetissejä. kysyisinkin teiltä, että onko teillä jotain fetissejä? tai onko teidän kumppanilla? entäpä jos kumppanilla on jotain mutta te ette itse asiasta innostu, niin miten te olette asian hoitaneet?

ruuasta en nyt jaksa lähteä sepittämään, se nyt on iha perus.








alkoholin nauttiminen. se on vähän kakspiippuinen asia miten siitä nauttii. sanotaanko että jos ilta menee hyvin, on kivaa sekä ei ole liian kaatokännissä niin se on toisaalta ihan kiva nautinto. sitä kautta ite nollaan kuluneen työviikon sekä pääsen nauttimaan kavereiden seurasta. toisaalta mulla on välillä iltoja jolloinka alkoholi tuo taas negatiivisia asioita / asenteita pintaan ja ilta ei pääty hyvin.
myöskin pidän siitä että ostaa hyvin viinin ja nauttii sen hyvässä seurassa ilman mitään sen erikoisempaa känninhakuisuutta.




suutelu. tykkään suutelusta. sitä nyt ei osaa sen enempää selittää miksi. jotenki se tunne, se että toinen osoittaa välittävänsä sekä se että saa itse osoittaa sitä. pus.

musta tuntuu että näitä tykkäämisiä on niin paljon että en jaksa selittää kaikkia. mutta tuossa oli nyt tärkeimmät ja eniten ajankohtaiset.

nyt me jatketaan topsun kanssa illanviettoa.

- TOMMIROMMIPOMMI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti