sunnuntai 25. syyskuuta 2011

perhe sateenkaariviivasoinien risteily.





voisin taas kertoo että oli todella hyvä idea lähtee risteilee ! ehkä maailman mukavinta hommaa !


ei vois uskoo miten me voidaan vetää maailman suurin haloo ja läppä timo soinisesta vain sen takia, että hänen nimensä mainitaan uutisissa. oheistuotteina alamme myymään timppeleitä (ent. tamppooni) sekä soiniskoita (vaippoja). ette halua tietää enempää.


pääsimme myös laulamaan karaokea hirveässä humalassa.
"seuraavaksi perhe sateenkaari laulaa dirlandan."
kummajuttu oli se että kaikki jengi kaikkosi pois tanssilattialta tuona aikana, paitsi yksi keski-ikäinen nainen joka fanitti meitä koko sydämmestään.


ja meistä tuntuu että kymppikannen asukkaat eivät enää tule laivalle tai he ottavat hytit jostain autokannen alta koska jopa siellä olisi vähemmän melua ja naurua kuin lähellä meidän hyttiä.


rahaa paloi, viinaa kului ja draamalta ei vältytty. kaikkein hauskinta oli se, että laivan baarimikko tunnisti mut melkein vuodentakaisesta risteilystä ja kyseli kuulumisia ja teki juomat valmiiksi kysymättä !


keksimme myös intiaaninimet. päälikkömme on Päälikkö Saippuasormi, nea on Apulaisintiaanipäällikkö Kuukerin Nelli ja harri Huoleton Suora. Itse olen vain nylkyttävä koira.






ainiin ! jos joskus törmäätte ihmiseen jolla on vihreät pakarat, punaiset perskarvat sekä ruskea silmä lähettyvillä niin olette törmänneet Fionaan.
















otamme myös osaa hyttisiivojalle joka siivosi meidän hyttimme matkan jälkeen. voin sanoo että kahdenpäivän juominen on raskasta hommaa, ihan totta. meitä jopa pääsi tukholmaan asti neljä kuudesta, se on jo aika hyvin. paitsi yksi näistä neljästä luovutti jo puolentunnin jälkeen ja lähti takaisin laivaan. minä ja jenna selvittiin varmaan pidempään. 

tänpäivän draaman jälkeen voin vielä hyvällä omallatunnolla juoda kolme alkoholiannosta lisää, nimittäin en enää punkkaa vantaalla himassa (toistamiseen ulkona sieltä).






nylkyttävä koira kuittaaaa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti